Niin ne suunnitelmat muuttuu.

Alunperinhän meidän piti lähteä 10.8 kohti Kreetaa ja Kato Stalosta.

Mutta monen sattumuksen jälkeen, kiitos Aurinkomatkojen järjestelmä vian, joka perui matkamme, pääsemmekin lähtemään Hersonissokseen Tjäreborgin kautta. Eli saari pysyy samana.

Hersonissos. Kuva Tjäreborgin sivuilta

Minulle tällä hetkellä pääasia on päästä vain jonnekkin. Lomaa on juuri yhden viikon verran käytettävissä, sekin tuli aivan sattumalta mahdolliseksi.

Vielä vähän jännitettävää

En ole näin etukäteen juuri paikkaan tutustunut, hotellistakin tiedän vain, että se on pieni ja siellä on uima-allas, eli juuri meidän makuun. Sunnitellut en ole, koska en usko vielä, että matka järjestyisi. On ollut niin huono tuuri kaiken kanssa tämän koko vuoden.

Elina Apartments. Kuva Tjäreborgin sivuilta.

Saas nähdä mitä käy, mutta sitä ennen meitä kutsuu Riika ja Silja Serenade.

Riika

Minne sinun suunnitelmat suuntaavat?

17 comments on “Niin ne suunnitelmat muuttuu.”

 1. Pirkko / Meriharakka

  Kreetaa itsekin olen vähän ajatellut syksyyn. Rhodoksen pisteet putosivat pahasti, kun luin, että TUI vie sinne myös ruotsalaisia.
  Ensimmäiseksi kuitenkin harjoittelemme ulkomaan matkailua Norjassa.

  Vastaa
  1. Laura

   Norjaa mietin itsekkin jos ei päästä lähtee Kreikkaan. En ole siellä koskaan käynnyt. Rhodokselle en menis ku off season. Jotenkin ei se paikka houkuttele ja tuo TUI:n homma oli ihan pohjanoteeraus. Tarviipas lueskella teijän Norjan reissusta jos sai vaikka hyviä vinkkejä 😊

   Vastaa
 2. Mikko / Matkalla Missä Milloinkin

  Joo, suunnitelmat tosiaan muuttuvat. Pitkään on ollut tarkoitus lähteä Lofooteille, mutta aina jokin kaukokohde (lähinnä Afrikka tai Etelä-Amerikka) on vienyt pidemmän korren. Mutta tänä vuonna alkaa oikeasti näyttämään, että Lofooteille todella päästään!

  Alpit kiinnostavat myös, pitääkin seurata koronatilannetta.

  Vastaa
 3. Sari / matkalla lähelle tai kauas

  Me käväisimme jo kesälomareissulla Norjassa. Seuraava reissu Hollantiin syksyllä, mikäli sinne vaan pääsee….
  Jouluna sitten olisi tiedossa reissu myös.
  Riikaan tuntuu nyt aika moni reissaavan.

  Vastaa
  1. Laura

   Tuntuu olevan suosittu kohde.

   Vastaa
 4. Laura Linnea

  Mä oon parin vuoden ajan matkaillut ”vain” Ruotsissa, mutta keväällä päätettiin lähteä Riikaan. Toisin kävi, kuten arvata saattaa. Ostin myös ensi helmikuulle lentoliput, ja niitä siirrettiin yllättäen päivällä eteenpäin. Nyt pitää miettiä, pyydänkö rahat takaisin vai koitanko järkätä hotelliin myös siirron eteenpäin. Näin ne muuttuu!

  Vastaa
 5. Taina

  Niin ne suunnitelmat vaan joskus muuttuu, mutta toivottavasti tämä muutos on onnekas ja uusi kohde tuo unohtumattomia elämyksiä!

  Vastaa
  1. Laura

   Toivotaan näin

   Vastaa
 6. Emilia/Merkintöjä maailmasta

  Hienoa, että reissulle näkyy nyt vihreä valo 😊
  Itse olin jo vähän aiemmin asennoitunut, että nyt kesällä ei pääse varmaan ollenkaan ulkomaille, mutta pari yötä tuli vietettyä jo Norjassa ja samalla seikkailtua Lapissa ja upea reissuhan siitä tuli!
  Ihanaa reissua sinulle, kun se koittaa! Kreikassa on niin hyvä ruoka <3

  Vastaa
  1. Laura

   Kiitokset 😊 sitä ruokaa ootellessa…

   Vastaa
 7. Periaatteen Nainen

  Onpa söpö majapaikka odottamassa kohteessa!
  Seuraava reissu on kohti Tallinnaa, ja sinne palaan pian uudestaan ja jatkan matkaa Riikaan… Tulee tänä kesänä Baltia tutuksi (eikä Espanja ja Balkan, kuten alun perin oli tarkoitus).

  Vastaa
 8. Tiina Johanna / Kookospalmun Alla

  Ihana Kreikka, sen kanssa ei vain voi koskaan mennä vikaan. Aurinko ja rentoutuminen toimii aina. :) Tuo hotellinne näyttää todella houkuttelevalta, itsekin tykkään pienemmistä paikoista jättisuurien ketjuhotellien sijaan. Olemme myös Riikaan lähdössä piakkoin, sekä Norjaan. Aurinkoa ja lämpöä kyllä kaipaisi silti, joten olemme myös pohtineet lähtevämme ystäviemme luokse Italiaan jossakin kohtaa syksymmällä. Katsotaan. :)

  Vastaa
  1. Laura

   Ei voi kyllä mennä vikaan 😊

   Vastaa
 9. Sandra / Terveiset päiväntasaajalta

  Toivottavasti onnistuu ja on turvallinen matka tulossa. :) Suunnitelmia ei ole mihinkään nyt, mutta haaveita senkin edestä. Norja houkuttaisinja syksyllä toivon pääseväni takaisin Indonesiaan töihin. :)

  Vastaa
  1. Laura

   Indonesia olisi kyllä varmasti käymisen arvoinen myös

   Vastaa
 10. Johanna P. / Muu maa mandariini

  Suunnitelmat todellakin muuttuvat. Itse olen nyt asumassa Meksikossa mutta koronan vuoksi kaikki on vähän niin ja näin niin saa nähdä. Blogimme yksi kirjoittajista Vera, kirjoittikin juuri blogiin miten korona sotki hänen valmistujaissuunnitelmat Macaussa. Kyllä tämä on vaikeaa ja outoa aikaa meille kaikille. Tsemppiä ja hyvää matkaa :)

  Vastaa
  1. Laura

   Kiitokset. Outoa on eikä sitä tiedä mihkä tässä vielä joudutaan.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *