Mökkireissun suunnittelua

Olemme miehen kanssa monena kesänä haaveilleet pienestä mökkilomasta. Eli järven rannalla oleva mökki, saunomista, soutelua ja onkimista. Kellään tutulla ei oikein tällaista mahdollisuutta ollut tarjota joten turvauduimme ensimmäisen kerran Airbnb:n vaihtoehtoihin.

Vaihtoehtoja on tarjolla runsaasti, kiva että ihmiset ovat keksineet tarjota vuokralle omia ihania asuntoja ja mökkejä. Sen paremmin ajatusta meillä ei paikasta tai paikkakunnasta ollut, mutta vaihtoehtoja selatessa törmäsimme Puumalaan. Kumpikaan meistä ei ole koskaan siellä käynnyt joten se valikoitui ”pääkohteeksi”.

Saimaan rannalle

Mökki jonka valitsimme oli pienen, mutta viihtyisän näköinen. Nykyaikainen varustelu löytyi vaikka tämä ei ollut meidän ykköskriteeri. Hinta 40€ yö ja maisemat Puumalansalmen sillalle houkutti, eli yksi yö tässä mökissä, mutta missä toinen?

Edellisessä kirjoituksessa valotinkin hieman taustaamme uusioperheenä, meillä on noin joka toinen viikonloppu  ”lapseton” viikonloppu, jolloin siis lapset ovat toisissa kodeissaan. Jos tällaiselle viikonlopulle minulle osuu vapaa lauantai töistä on ensimmäinen ajatus: minne lähdetään? ja nyt meille osui se vaihtoehto, joten toisen mökin etsintään.

Piilopirtti

Lähtisimme perjantaina iltapäivästä ajelemaan kohti Puumalaa, matkaa kuitenkin kertyisi sen verran että ensimmäinen yö olisi varmaan fiksuinta viettää jossain matkan varrella. Karttaa katseltuamme ja reitin varrella olevia mökkivaihtoehtoja, silmiimme osui sana piilopirtti, tämä kuulostaa hyvältä.

Piilopirtti sijaitsee Kangasniemellä ja se on täysin ilman mitään herkkuja, sähköä ja vettä siis. Minulle tämä ei ole ongelma mutta veikkaan mieheni etsivän muutaman kerran pistoketta mihin sen puhelimen laturin laittaa kiinni ?. Hinta yölle tällä mökillä on n. 50€

Sen parempia suunnitelmia emme varmaankaa tee, katsotaan sään ja fiiliksen mukaan. Tärkeintä kuitenkin on että haaveemme toteutuu ja saamme romanttisen mökkiviikonlopun. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *