Zakynthos 15.8.2017

Heti aamusta hypättiin bussii (tässä luki alunperin jotain aivan muuta…hyvä minä ku tarkistan tekstin ennen ku postaan) joka vei Laganaksen satamaan josta lähdimme spottailee kilpikonnia ja muutenkin pieni merikierros tiedossa..

Kyllä sieltä hetken etsiskelyn jälkeen yksi konna ilmaantui pintaan.. ne ilmeisemmin käy n. 10 minuutin välein kaks kertaa pinnalla hengittelee.. iso ja hieno otus.

Kilppari
Reissulaiset


Veneellä ajeltiin aika liki rantaa joten ei päässyt paha olo yllättää. Ens kerralla pitää muistaa tarkistaa sää ennen ku varailee meriretkii se havaittiin hyväksi. Käytiin kattelee luolii ja pulahdettiin uimaan. Takas tulo matkalla rantauduttiin kilpikonnasaarelle tunniks pulikoimaan..oikein kiva reissu. Järjestäjä Peter tours joka on ollu 2013-2016 Tripadvisorin palkitsema.. omistaja tuli vielä retken päätteeksi kättelemään ja kyselemään oliko onnistunut reissu.

Maisemia
Retken järjestäjä


Nälkähän siinä reissulla tuli, tällä kertaa valittiin heti hotellin vierestä Dionysos, koska listalla oli pitsaa.. viikkoon ei oo saannu mitään tulista joten nyt oli pakko paikata se halu.. pitsa oli kyllä tosi hyvää..ja lasi viiniä myös 

Pizzaa


Siinä sitten tuumailtiin että käydään vikalle illalle varaamaan pöytä peppermintistä. samalla haettiin Pottery nimisestä liikkeestä edellisenä iltana tilaamani rannekoru joka oli valmiina.. (vuoden vanha skiathoksesta hankittu hakuna matata saa lähtöpassit)

Koru joka nyttemmin kadonnut :(

Sormus asia taitaa nyt jäädä..taidan olla liian kranttu.. 

Yllättävän kuuma päivä eiliseen verrattuna vaikka iltapäivään tuuli koveni. Altaalle mentäessä koko viikon soinut jytkytijytkyti levy oli vaihtunut ihanan letkeään reggaelevyyn .. altaalla olon fiilis muuttui välittömästi.

Pakollinen varvaskuva

Sain hotellista Zakynthoksen mainoslehden.. se oli paksu ku mikä ja laadukas, hitsi kun se ei ekana päivänä osunut käsiini..Nyt kun kattelin lehden takakantta missä häiden järjestäjä mainostaa..harmittaa kun en pystynyt sitä projektia viemään loppuun..tai no edes aloittaa…
On kai se suomikin keskellä pimeintä talvea romanttinen naimisiin meno paikka 

Illan ruokapaikaksi valittiin monen sumplimisen jälkeen Ethnic, suosittelen jos haluaa jotain erilaista. Omistajat ovat ilmeisemmin australiasta. Lasku ku oltiin pyydetty tuli miestarjoilija kyselee mistä ollaan.. halus tietää paljonko alkoholi maksaa ku kuuli että ollaan Suomesta. Hänellä oli käsitys että suomalaiset eivät ole kovia juomaan.. kerrottiin hänelle suomalainen tapa juoda..kalsarikännit.. oppi kuulema uuden sanan juuri sille mitä hänkin aina tekee.. tää juttu toimis paremmin englanniks mut en jaksa tarkistaa jokaisen sanan oikeinkirjoitusta….suomeksikin jo tarpeeks vaikeeta 

Selfie

Ruuan jälkeen hipsittiin Green Frogiin yksille.. Levantee eli paikallista olutta miehelle.. minä halusin drinkin ku sellasta en ollu ottanu koko aikana.. mansikka daquiri..nam 

Mansikka daguiri

Takaisin hotellilla.. en haluis mennä nukkumaan koska huominen..eli viimeinen päivä tulee liian nopeasti.. ajatukset pyörii jo siinä että koska uudestaan.. vuosi on pitkä aika… onneksi sen odotuksen katkaisee häät ja niiden valmistelu… niin ja muistoina on paljon kuvia joita selailemalla voi palata takaisin näihin hetkiin..snif

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *