Zakynthos 16.8.2017 Dagen efter

Tai ainakin melkein… viideltä ylös.. arvatkaa ketuttiko..

Sippasin jääkaapista viimeisen Mythoksen.. Ihan vaan mielenosoituksena..en vetäny itkuporkuraivareita..purin hammasta..bussi haki ajallaan.. argh…kentälle päästii hyvissä ajoin auringon noustessa..lähtöselvityksessä sitten jonoteltiin.. ihmiset oli ryppäinä.. hommalle tuli stoppi.. lähtöselvittäjä jatkoi hommaansa vasta kun oli jono tehty. siltikään se muodostaminen ei onnistunut ..ihmiset ryysäs vaan röyhkeesti..ihan ku kone jättäis ne… sanoinkin siinä jonossa miehelleni kovaan ääneen että laittasivat ämpäreitä jakoon ni Johan muodostuis jono.. no laukku hommat yms saatii hoidettuu (laukun paino 22,8 aika hyvin maksimi oli 23 kg.) … päästiin turvatarkastuksesta läpi..(vaikka mä salakuljetin hotellista varastettua kukan alkua  )


Raflasta aamupalaa ja sit vessaan..eikäää… tokihan se kuulutus tulee juuri silloin..tuli kiire…astellessamme koneeseen otin miestä kädestä kii ja kiipesimme kyytiin vierekkäin.. kyyneleet taas vierien ? lento lähti aikataulusta poiketen aikaisemmin.. lento ok..suomen päässä kaikki ok.. vähän liiankin sujuvasti.. mies vitsaili siinä.. että vain Lauran Kreikan lento voi lähteä ja laskeutua etuajassa…

Valmiina lähtöön
Taakse jää Zakynthos
Helsinki-Vantaa

Rakas serkkuni oli pitänyt autoa vahdissa ja tuli hakemaan meidät kentältä.. vietiin hänet kotiin ja sen jälkeen aloitettiin matka kohti keski-suomea.. mies myhäili tyytyväisenä ajatuksesta oma sänky ja sauna.. minä halusin suomalaisen siiderin.. joten kauppaan…mitä hauskoja juttuja tapahtuu kun saavut suomeen?… noo meet paikalliseen Espoon super markettiin ja sanot ostokset tehtyäsi efcharistó..tai meet vessaan ja etit roskista paperille 

Lista mitä liikaa tai puuttui

Puuttui: 
silmälasienpuhdistusaine
Talouspaperia
Kynsiviila
Suihkepullo
Vedenkestävä lamppu
Viininvartija

Liikaa:
Pari vaatetta
Hyttysmyrkky
Hyttyssavu
Lähdön haikeutta

En koskaan pakkaa mukaan suihkusaippuaa..ostan sen aina paikan päältä.. koska sitä jää.. ja sitten kun ottaa mukaansa voi pitkin vuotta haikeina hetkinä fiilistellä tuoksuja..

Mulla oli kotiin päästyä mielessä kahvi..ei sisäisesti vaan ulkoisesti.. suihkusaippuan kaa ihonkuorintaan saunan jälkeen..suosittelen..

No nyt hilppas ohi aiheen pitkälti

Lievittäkää ikäväänne kreikkaradiolla. On olemassa sovellus jos vaan osaa ladata. Mun lempi kanava on Dalkas FM
Yhtää en tiiä mitä siellä tapahtuu muuta ku taikoja et mä nukun ja hyvin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *