Ummikkona Ateenaan

Kun mikään ei riitä, lause joka pyörii mielessäni. Juuri buukattiin matka Pargaan ja nyt jo käsillä seuraavan reissun varaaminen. No kun oli niin halpaa. Nimittäin lennot.

Norwegianilla Ateenaan. Olen jo pitkään haaveillut pääseväni näkemään Korintin kanavan ja samalla reissulla autoilla Toloon. Nyt se sitten tapahtuu elokuussa. Koskaan en ole tämmöistä matkaa tehnyt, joten jännitys on äärimmäisen kova.

Korintin kanava

Jo pelkkä auton vuokraaminen tuntuu vaikealta. Olin yllättynyt kuinka paljon siihen pitää varata rahaa mikä on vaan jostain kortilta varattuna vakuutena. Airbnb:n kautta meinasimme yöpymiset hommata, joten seuraavana etappina olisi lähteä kahlaamaan sitä viidakkoa läpi, vai oliko se loppumaton suo?

Ranta kaukana jossain

Olen keräillyt hyviä vinkkejä nähtävyyksien suhteen, niitähän riittäisi vaikka kuinka pitkäksi aikaa, mutta nyt meillä on tehokkaat 9 päivää valita niistä parhaimmat ja suunnitella reitti sen mukaan.

Meri ja veneet

Avoimin mielin, onnesta pakahtuen, silti järkyttävä jännitys päällä. Ompahan seuraavaksi puoleksi vuodeksi ihmeteltävää.

Jos nyt kiinnostuit Airbnb:n käyttämisestä matkailussa käy rekisteröitymässä seuraavan linkin kautta niin saat heti tilillesi 30e rahaa jonka voit käyttää yöpymiseen. Huom! tämä EI ole kaupallinen yhteistyö https://www.airbnb.fi/c/laurap87349?currency=EUR

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *