Parga 14.5.2019 part 2

Jotain aurinkoahan siel altaal tarttuikin matkaan. Niin ja nälkä myös, joten ykköstä ylle ja kohti keskustaa.

Joku muistaakseni kreikka-ryhmässä suositteli Ostria -nimistä ravintolaa rantakadulla. Jos siis pastaa tekisi mieli. Miehellä tekee sitä aina mieli. Ei siis tarvinnut arvuutella illan ravintolaa enempää.

Matkan varrelta

Tunnelmallisia kujia pitkin löysimme perille. Aika täyden oloinen ravintola, mutta juuri yksi pöytä aitiopaikalla meitä varten.

Kujia
Aitiopaikat

Tilasin kana-herkkusienipastaa ja puoli litraa valkoviiniä. Mies otti Carbonaraa. Totesimme melkein yhteen ääneen, että tänne on tultava uudestaankin vaikka ruokaa ei oltu edes maistettu.

Neiti leili

Annokset kun saapui oli sekin päätös sinetöity. Ilta hieman viileni, onneksi olimme varustautuneet (sateenvarjoja myöten.. Ei satanut)

Alkuun Saganakia puoliksi. Jännä leivitys mutta hyvää
Pastaa

Olin jo ihan ähky puolen välin annoksen jälkeen ja mies söi loput. Sain jonku bläkärin sil kohil ku tarjoilija kysyi, että ottaisimmeko jälkiruokaa. No minä siihen, että tottakai! Mitä hittoa? Mihin mahaan? No Panna cottaa sinne uppos kyl.

Panna cottaa

Laskun maksu vaihees kadutti viimeistää viini sekä jälkiruoka. Tarjoilija toi talon puolesta pöytään pullon Tenturaa, kanelilla maustettua aperitiiviksi tarkoitettua Kreikkalaista likööriä. Voisin glögin vaihtaa tuohon koska vaan. Sain pienen lasin siemailtua, kunnes huomasin väsymyksen ja ähkyn painavan niin pahasti, että en tiennyt miten päin olisin lyllertäny ulos ravintolasta.

Tenturaa

Jaaha, vai että mäkeä ylös.. Juu ei kiitos.. Kohti taksia, vitosella kuski tekee työn meidän puolesta.

Hetki niin olin hotellin ihanan lämpöisessä huoneessa.. Sängyssä.. Ja unessa.. Huomenna seikkailut jatkuu.

One thought on “Parga 14.5.2019 part 2

  1. Raija

    Pargassa on aika vähän takseja eli ajoittain on aika vaikea saada taksia. Kerrotaan että vain 5 taksia tuossa kylässä on.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *