Sateisessa Pargassa

Pilviä

Alkupalaksi ruokaan kuului saaristolaisleipää savulohimoussella, mies sai syödä minunkin leivän, koska inhoan kalaa. Olin siis unohtanut ilmoittaa, että saisiko kalattoman version. Pääruokana pannupihviä ja perunamuussia, nyt kyllä pitää kehua kuinka maukas valmisruoka oli. Reilusti pippuria nami nami. Jälkiruuaksi sai valita kahvin tai teen, sekä oli myös suklaamoussea, maistuivat nekin. Lisäksi annokseen sai lämmintä sämpylää (niin paljon kuin halusi,) oivariininapin, suolakeksiä ja koskenlaskijaa.

Loppu lennon ajan katsoimme sarjaa Netflixistä, ostamani vastamelukuulokkeet tuli tässä vaiheessa todella tarpeeseen, löytyihän se hermonsa menettävä vauvakin koneesta.

Melkoista rynkytystä oli laskeutuminen, mietin jo eikö se koskaan lopu. Sää oli tähänkin syynä.

Vettä, vettä, vettä oli näkymä kentälle päästyämme. Noh tämä olikin tiedossa jo. Laukut saapui nopeasti, kenttä oli todella siistiksi tehty. Sitten etsimään bussi ja kohti Pargaa

Sateinen Preveza

Noin tunnin kesti matka, heti alkuun oli tietulli, bussilta7, 5€. Bussissa rauhallinen tunnelma. Olin kuulevinani, että tällä bussilla pääsee kahteen hotelliin, meidän hotelliin eli Valtos Ionioniin ja sitten Ionian Beach hotelliin. Joku väläytti, että ensimmäiseen menisi 31 ja jälkimmäiseen 6 ihmistä, onneksi nämä lukemat oli juuri väärin päin!

Opas oli totuttuun tapaan ihan pihalla ja taas saimme etsi respaa, että missä se on, kuinka vaikeaa on jos kaksi hotellia niin osoittaa edes suunta minne täytyy mennä. Onneksi hotellin omistaja kekkasi meidät ja huhuili iloisesti oikeaa suuntaa. Omistaja vei kaikki henkilökohtaisesti huoneisiin ja opasti kartan avulla suunnat missä mitäkin. Partsin ovet kun aukeni kuulin ensimmäisenä Valtos Beachin rantaa lyövät aallot ❤️ vaikka mitään muuta pimeydessä ei sitten hahmottanutkaan

Huone
Näkymä parvekkeelta pihaan

Minä halusin tietää lähimmän ravintolan, kello oli jo kuitenkin liki 12 yöllä, Gyros ja Mythos oli mielessä.

Yhden ravintolan osasi omistaja meille neuvoa joka olisi auki, Med Parga, sinne siis.

Med Parga
Tunnelmaa

Ravintola löydettiin helposti, tosi hieno paikka näin yöllä. Sijaitsi rinteessä, joten päivällä varmaan vielä hienompi. Ruokaa paikasta ei yöllä saannut, joten tässä vaiheessa kiitin itseäni fiksuudestani tilata koneeseen ruoka. Tilasimme sitten isot Alfat, kun osottautui, että Mythosta ei ollut isona, no hetken päästä tarjoilija riensi takaisin kovasti pahoitellen, että Alfatkin oli loppu ja moni muukin olut. Sää oli tehnyt tepposet myös kuljetuksille. Valitsimme listalta Corfulaista punaista olutta, oli oikein makoisaa. Kylkeen tuli sipsiä ja pähkinää.

Corfu red beer

Uni rupesi painamaan joten takaisin hotelliin ja vällyihin. Outoa on tämä nihkeys kosteus tai miksikä tätä voisi kuvailla? Taidan kysyä ilmastointia jos vaikka sillä saisi huoneen kosteuden tasaantumaan lämmön avulla.

Kuja ravintolan vieressä

3 Replies to “Sateisessa Pargassa”

  1. Tuolla Väitöksen puolella ei ole tullut edes käytyä. Asutaan aina ihan kylän toisella laidalla ja tasamaalla. Pitäisköhän syyskuussa käväistä katsomassa Valtos. Pargan ympäristöineen on kyllä jo tosi tuttua, taitaa olla nyt jo kahdeskymmenes kerta sinne syyskuun alussa.

    1. Valtos on kieltämättä kaunis, mutta mäet on miinus. Jos menisin Pargaan vielä, valtinta olisi juuri se tasamaa ja hotelli Rezi.

  2. Sorry…,Valtosin puolella….väkisinkin vääntää jotain muuta mitä haluan kirjoittaa..

Vastaa