Zakynthos 11.8.2017

Tää päivä tiivistettynä. Päivä alkoi jo neljän aikaan yöllä

kun heräsin siihen, että joku jodlaa niin maan perusteellisesti jotain kreikankielistä laulua, hetken pyörittyäni sängyssä tajusin laulun tulevan kuulokkeista mitkä olin laittanut korviini nukkumaan mennessä ja tietty kreikkaradio päällä. (pakko lisätä.. ja viinillähän ei ollut tämän kanssa mitään tekemistä ) Onneks sain sen jälkeen viel nukuttuu pari tuntia…

Aamusta hipsin kaupan kautta leipomoon hakee frappee ja jotain syötävää. Viereinen leipomo on kyl hyvä, en nyt muista nimee mut laitan sen tähän ku käyn kattoo (Grekas Bakery). Aamupalan jälkeen suunta Zakynthoksen kaupunkiin Zanteen bussilla, joka kulkee monen pysäkin kautta tästä Argassista, hintaa 1,80€ per läpi. Siellä pari tuntia vihkisormusjahdissa (ei löytyny viel) ja tietty gyrokset päälle. Mittari näytti paikallisella bensa-asemalla +50c.

Tän reissun jälkee buukattiin meriretkee ja mönkkärii. Illasta käytiin Anadalis -nimisessä raflassa syömässä. Ei sytyttänyt. Hidasta palvelua, puitteet hienot, ketusti ampiaisia… myös niitä hevosen kokoisia. Lisäksi kallis paikka: lasi viiniä 3,50€ (just ku mietin et nyt tilaan sen leilin)

Paluumatkalla Green Frogissa drinksut ja sieltä kun lähettii eksyttiin johki sivukujalle. Lyhdyin valaistu tie vei rantaan, missä muutama pöytä. Pakko oli pysähtyy ottaa lasi viiniä. Hetken istuttuani mietin miksi paikka oli niin erilainen… kynttilä pöydässä… joo no ei se…meren kohina… ei sekään… sit keksin.. DESPACITO! Siellä ei soinut minkäälainen musiikki, iloinen puheensorina vain. Ihana paikka tämä Mimoza Beach Bar.

Hotelliin ku päästiin vaihettiin uikkarit ja mentiin kuutamouinnille, täydelliseen kuunkajoon. Harmi ku oli muutama silmäpari rannassa muuten oisin vetäny nakuna.

Olipas lyhyt. kalinihta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *