Kätköilyreissu 22.8.2018

Tytär kyseli pientä reissua tehtäväksi vielä loman aikaan, hän kun ei ollut päässyt vielä mihinkään reissun koko kesänä. Hän osaa arvostaa luontoa ja sitä, että kaiken ei tarvitse maksaa maltaita.

Päätimme siis tytön toiveesta lähteä Geokätköilemään lähi kuntiin ja päätteeksi kävisimme pitsalla Jyväskylässä.

Tällä kertaa aika kuva painotteinen kirjoitus, koska en halua keneltäkään sen paremmin spoilata Geokätköjä.

Lähdimme siis liikkeelle hyvissä ajoin kotoa, ajelimme hieman sivuteillä, pysähtyen ensimmäisenä Saakoskelle ihailemaan paikkoja.

Tästä matkamme jatkui isoa tietä sivuten, kunnes törmäsimme kylttiin Haanpään kesäkahvila, alpakoita. Monesti kyltin kohdalla on mielessä käynnyt poiketa kyseisessä paikassa, mutta aina joku muu tekeminen on voittanut. Nyt pääsisimme siellä käymään.

Ensimmäisenä vastaamme jolkottelee jäätävän kokoinen kukko, joka osottautui hyvinkin kiltiksi. Pihalta löytyi myös tavallisia kanoja, silkkikanoja, lampaita ja niitä alpakoita. Ihana ja idyllinen paikka. Kyllähän siinä piti kupit kahvia nauttia ja tietenkin jäätelöä. Lähtiessämme kävimme vielä alpakka-aitauksen tykönä, jossa alpakka ruokaili suoraan omenapuusta omenoita. Tästäkin minulla oli video pätkää, mutta kiitos uuden täysin p***** Nokia merkkisen puhelimeni sitä ei ollut tallentunut.

Seuraavana suuntamme oli Korpilahdelta Tikkalan kautta Jyväskylään. Kaikki kätköt tuli reitin varrelta löydettyä ja jänniä paikkoja taas nähtyä, se on se hienous kätköilyssä, ei näihin paikkoihin muuten tulisi mentyä.

Matkamme paras kohta saavutettu, eli Kauppakadun Kebab pitseria. Ahneuksissani otin nopeasti kuvan järkyttävän kokoisesta pitsasta niin, että se oli aivan tärähtänyt, mutta ruuat olivat täällä erinomaisen hyviä, suosittelen! Kotia kohti seuraavaksi, kivoja myös tämmöiset pienet seikkailut ei niin kaukana kotoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *