Parga. Yhteenveto ja vähän muutakin

Voin sanoo et oli elämäni kuumottavin tilanne. Koskaan portit ei oo soinnu mun kohalla ja nyt kävi niin. Käsistä näytteet ja kone huus räjähdysaineita.. Mietin hetken et oliko niin järkevää keräillä kasveista kaiken maailman siemeniä.. Uusinta tsekkaus uus hälytys. Mut kohta kuitenkin läpi pääsin.. Meinas itku päästä kun mietin itseäni jossain kreikkalaisessa putkassa

Uudistettua Prevezaa
Preveza

Hain Mythoksen. Ehkä se hieman tasoitti tuota äsköistä kokemusta

Seuraavaan reissuun on 79 päivää. Sekin tuntuu oudolta. Koskaan meillä ei ole ollut sellaista tilannetta, että oltais voitu kahta reissua tehdä saman vuoden aikaan.. Uusio perhe.

Istun tässä lentokentän penkillä ja mietin, ettei kohta ole mitään mikä minua sitoisi Suomeen tai ylipäätänsä yhteen paikkaan. Silloin olisi maailma avoinna.

Hetken mietteitä

Parga: pieni rinteinen paikka, ainakin toiselta puolelta. Hyvä tukikohta jos haluat liikkua muuallekkin. Muuten viikossa nähty. Jos mielit merelle, tarkista sää ja tuulet.

Bussista auringonlasku

Hyttysiä.. ON! ota mukaan aloe rasvaa, hydrocortisonia allergialääkettä tai voitele puremasi Ouzolla.

Jos huono ilma, vuokraa auto.. Jos hyvä ilma rantoja piisaa.

Toukokuu on oiva aika, vähän ihmisiä. Jos tykkäät tungoksesta, mene elokuulla. Nyt paikalla oli pelkkiä kreikkalaisia turisteja ja paljon luokkaretkeläisiä lapsia.

Koneeseen

Valtos ionion on ihana hotelli. Omistaja pariskunta ja heidän lapset❤️

Palvelu pelas. Ei paljoo passia kyselty ja luottoo oli täysin. Extra peittoo, eka lämmön takii, tokana sängyn pehmusteeksi. Respasta sai juomia mitä halus vaikka varsinaista baaria ei ollutkaan. Hotellivero oli huimat 50 senttiä per yö

Lentomatkasta ei oikeastaan mitään hyvää sanottavaa. Alkuun itse sekoilin paikkojen kaa. Lentoemo paiskoi mua viltillä vaik en pyytäny ees. Loppu matkasta alkoi se korvia raastava kiljuminen. Miksi niitä lapsia pitää kiduttaa?

Me ei meinattu päästä pois kentältä, liikennejärjestelyt ihan perseellään. Oon tainnu ne perisuomalaisetkin jumalat suututtaa

Pois kentältä, tämän alueen tukikohdassa. Ja nyt nukkumaan. Kilometrejä tuli muuten noin tuhat autolla, lentäen pikkuse enempi. Askeleita yli 90 000

Toinen juttu jos mun mielestä Parga on nähty viikossa ei se tarkoita etteikö teidän kannattaisi mennä sinne.

Ensi kertaan Kreikka

11 comments on “Parga. Yhteenveto ja vähän muutakin”

 1. Raija

  Todellakin Prevezan lentoasemaa on kovasti parannettu. Se huomattiin viime kesänä. Wc-tilat ihan ok, verrattuna aikaisempaan ja tilaa tuntui olevan muutenkin nyt enemmän.syksyllä taas tuonne…

  Vastaa
  1. Laura

   mukavaa reissua sinulle Raija ja kiitos kun oplet lukenut tekstejä!

   Vastaa
  2. Raija

   Tänä vuonna oli taas Prevezan lentoasemalla nähtävissä muutoksia viime vuoteen verrattuna. Taxfree myymälä oli nyt uudessa paikassa ja huomattavasti enemmän neliöitä nyt.

   Vastaa
  3. Raija

   Tänä vuonna oli myös pientä muutosta tehty Prevezassa eli mm siihen miten tsekkaus tapahtuu. Reitti oli pitempi nyt mutta toimi kyllä. Myymälä oli uusittu eli oli nyt isompi.

   Vastaa
 2. Raija

  En ole nähnyt Pargaa tarpeeksi edes noin kahdenkymmenen reissun jälkeen. Vuosittain sinne tulee palattua enkä kyllästy koskaan.

  Vastaa
  1. Laura

   olet monta kertaa kerennyt käymään. se on monen lempipaikka.

   Vastaa
   1. Raija

    Pargaan lähtiessä tapaa jo Helsingin lentoasemalla ihmisiä jotka ovat taas kerran lähdössä Pargaan. Niin oli tänäkin vuonna syyskuussa. Myös hotelli Tropical on monen vakihotelli ,niin on meidänkin.

    Vastaa
   2. Raija

    Ensi vuonna sitten ehdottomasti ainakin kaksi viikkoa, parhaassa tapauksessa kolme. Nykyään voi jo itse suoraan varata AM sivuilta ottaa myös korkeintaan neljä viikkoa. Kaksi on minimi .

    Vastaa
    1. Laura

     kuulostaa mukavalta!

     Vastaa
 3. Raija

  Nyt pitäisi vaan ratkaista lähtöpäivä Pargaan. Kovin kääntyy syyskuun puolelle ja kaksi viikkoa.

  Vastaa
  1. Laura

   On ainakin mitä odottaa. Meillä ei ole lomista tietoa kun kummallakin uudet työpaikat. Saattaa olla että äkkilähdöllä sitten jonnekkin. Se olisi uusi kokemus

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *