Ummikkona Ateenaan osa 3

Pargan matka takana ja voi taas palata seuraavan reissun pariin. Tai se palaaminen siihen asiaan tapahtui aika äkkiseltään kun puhelin piippas ilmoituksen Airbnb:ltä.

Autoilua motarilla Kreikassa

Varaus ekalta kahdelta yöltä Paleo kalamakista peruttiin vuokraemännän puolesta. Jeppistä jee, mitäs sitte, ei muuta kun uutta paikkaa katsomaan. Siirryin suoraan Korintin puolelle ja sieltä löytyikin todella edullinen suoraan meren rannalla oleva asunto. Se sitten.

Olin käyttänyt 35 euron arvoisen kupongin tähän yöpymiseen, se kyllä palautui sovelluksen tilille, mutta käytettävä aika oli vain pari viikkoa. Laitoin asiasta viestiä asiakaspalveluun ja nopeasti sieltä vastattiin, että he rupeavat selvittämään asiaa. Muutaman sähköpostin ja puhelun jälkeen olivat he hyvittäneet minulle uuden kupongin isommalla arvolla ja pidemmällä voimassaoloajalla. kymmenen pistettä heille.

Vuoristo

Seuraavana varmistus, että auto olisi vielä varattuna ja varausmaksun suoritus. Korjasin vielä vuokraamoon auton tuontipaikan ja sehän passasi heille vallan mainiosti eikä maksanut edes extraa.

Kukkia vuoristossa

Pieniä juttujahan nuo peruutukset ovat, aina keksii jonkun vaihtoehdon. Ehkäpä myöskään se Norwegian ei kerkeä enää kuukaudessa menemään konkurssiin. Mielenkiinnolla odotan mitä elämyksiä se junailu kreikassa tuo tullessaan ja myös sitä kuinka onnistumme saamaan itsemme auton jättöpaikasta Loutrakista takaisin Ateenan kulmille Nea Makriin.

Matkalaskuri

Kuukausi vielä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *