Ummikkona Ateenaan osa 4

Niin kuin uumoilin edellisessä kirjoituksessa niistä ongelmista, tulihan niitä. Viimeinen viikko ennen lomaa alkoi aivan karmealla kuumeisella flunssalla, mikä ilmeisesti aiheutui edellisellä viikolla ottamastani keltakuume rokotuksesta. Se onnistui alentamaan vastustuskykyäni sen verran , että jokun pöpö paholainen löysi tiensä perille.

Kirjoittelin asiasta Kreikka-ryhmässä. Sain flunssan parantamiseen paljon hyviä neuvoja, laidasta laitaan. Perus inkivääri, sitruuna, c-vitamiini ja valkosipulit tuli tutuksi viikon aikana. Huvittavin neuvo oli ottaa valkosipulinkynsi leikata palat päistä pois, uittaa se oliiviöljyssä ja nyt se paras kohta.. Työntää se sinne mihkä ei päivä paista 😂 jännä homma, mutta en kokeillut.

Sunnuntaina viikon makaamisen jälkeen uskaltauduin nousemaan ylös ja varovasti raottelemaan matkalaukun kansia. Niihin kai pitäisi jotain laittaakkin. Suurin osa tarvikkeista laukuissa olikin jo valmiina edellisestä reissusta, vaatteet vaan perään.

Auringonkukka

Heti loman alkuun muutama päivä töitä, tuskaisesti mutta tulipahan hoidettua.

Keskiviikkona lähdimme matkaan, totuttuun tapaan kohti Espoota, jossa yövyimme ennen lentoa.

Odottaminen on suurin osa kyllä matkaa, jännitys on aika minimaalista. Ainut mikä jännittää on, että kerkeäisimmekö jompaan kumpaan viimeiseen junalähtöö Ateenan kentältä kohti Korinttia.

Autovuokraamosta laitettiin sähköpostia ajan ja paikan varmistamiseksi. Samoin kahden ensimmäisen yön Airbnb paikan omistaja kyseli aikaa koska tulisimme. Viimeisen yöpymis paikan omistaja lähestyi kreikankielisellä viestillä joka kääntäjällä kuului seuraavasti: Huomenta! Odotamme sinua! Löydät avaimen ovelta. Kiitos! Pistoketappi lähellä rauhaa 2-18, Nea Makri 190 05, perässä mapsiosoite. Mitähän lie tuolla haettiin 😁 Englanniksikaan ei tuo kääntyny kovin häävisti. Noh ei vielä mietitä sitä vikaa yötä.

Kentällä kaikki sujui joustavasti. Itse tulosteltiin liput ja laput laukkuihin, sekä jätetiin laukut. Kerettin hyvin vielä nauttimaan virvokkeita ja katselemaan hulinaa kentällä. Vettä satoi kaatamalla. Satakoon vaikka seuraavat puol toista viikkoo minun puolesta

Sateinen Helsinki-vantaa
Perus skumpat
Odottelua
Kohta mennään
Norwegian

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *